Cathrine

Jeg er 27 år gammel og har slitt med mageproblemer i ca 10 år. Etter så mange år har det i tillegg ført til mange andre symptomer som konsentrasjonsvansker, hukommelsesproblemer, konstant trøtthetsfølelse, mye vondt i hodet, ”slitne” muskler, søvnproblemer, vanskeligheter med å kontrollere følelser, samt nedstemthet. Jeg ble anbefalt tarmskylling for mange år siden, men jeg syntes det hørtes så skummelt ut at jeg ikke turte å prøve. Det var først for 2 år siden da jeg fant en fantastisk lege med mange års erfaring innen bl.a. mage/tarmsykdommer at jeg endelig fikk en etterlengtet diagnose, og fant ut at alle de ikke-magerelaterte symptomene faktisk hang sammen med tarmproblemene. Han anbefalte tarmskylling på det sterkeste, men jeg var fortsatt litt skeptisk og turte ikke da heller. Jeg prøvde først behandling med bare medisiner og en veldig streng diett, men det hjalp jo ingenting siden tarmveggen min var tett. Til slutt ble jeg desperat etter å prøve alt som kunne hjelpe meg, og jeg bestilte min første time. Det å gå til tarmskylling er det lureste jeg noen sinne har gjort! Bare etter 1. behandling følte jeg meg lettere i kroppen, og ikke minst i hodet. Den ”kappen” jeg hadde hatt rundt hodet i så lang tid begynte å gi slipp med én gang, og jeg fikk mer energi samme dag jeg hadde vært der.

Jeg var ganske nervøs før den første behandling, men etter å ha snakket med sykepleieren som behandlet meg ble jeg raskt beroliget. Hun forklarte meg akkurat hva som skulle skje fra start til slutt, hvordan det ville føles osv. Allerede etter 1 behandling var jeg uredd, og angret selvfølgelig bittert på at jeg ikke hadde begynt med det for mange år siden. Det var jo ikke i nærheten av hva jeg hadde forestilt meg!

Etter noen tette behandlinger begynte medisinene mine å virke, og næring ble igjen tatt opp i tarmene (jeg hadde slitt med en del mangelsykdommer som følge av forsteininger og ødelagt tarmvegg).

Selv om jeg nå er veldig på bedringens vei fortsetter jeg med tarmskyllinger jevnlig for å unngå å bli sykere igjen. Jeg merker at formen avtar når det er lenge siden sist, så jeg er nødt til å gå jevnlig. Med en gang jeg begynner å bli litt sliten og miste energi bestiller jeg meg en time, og føler meg som et nytt menneske med en gang.

For meg har dette rett og slett vært den avgjørende faktoren for min bedring , og jeg har fått et relativt normalt og sosialt liv igjen, og kommer garantert til å fortsette selv etter at jeg har blitt helt frisk.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre våre tjenester. Ved å bruke nettsiden tillater du oss å bruke informasjonskapsler.
Ok