Oppblåst mage?

Prøv tarmskylling

Oppblåst mage kan være vondt og ubehagelig

Stadig flere opplever tarmskylling som en effektiv behandling for forstoppelse, luft i magen og plager med «food-babies»

Vi tilbyr åpent og lukket system (LIBBE)

Ved åpent system bruker pasienten magemusklene aktivt for å tømme. Med lukket system er det behandleren som masserer maven.

Behandlingen utføres av helsepersonell

Vi vurderer pasienten på et medisinsk grunnlag og ved den minste tvil vil sykepleier henvise til lege for utredning.

Luktfritt og sterilt

Vi benytter sterilt engangsutstyr.

Behandlingen er fullstendig luktfri.

Man kan gå tilbake til jobb etter behandling.

Marianne Tveitan

Daglig leder
Marianne er utdannet sykepleier med erfaring fra Radiumhospitalet, gastrokirurgisk avdeling. Hun er godkjent instruktør av det amerikanske I-ACT (International Association for Colon HydroTherapy) og har praktisert tarmskylling i mer enn 21 år.

Pasienterfaringer

Torill Larsen
Gjennom mange år ble jeg lagt inn på sykehus 3-4 ganger årlig med kraftig forstoppelse og voldsomme smerter. Etter at jeg begynte å ta behandlinger med tarmskylling ved klinikken i 2007 har jeg ikke vært innlagt en eneste gang.
Cathrine
Jeg prøvde først behandling med bare medisiner og en veldig streng diett, men det hjalp jo ingenting siden tarmveggen min var tett. Til slutt ble jeg desperat etter å prøve alt som kunne hjelpe meg, og jeg bestilte min første time. Det å gå til tarmskylling er det lureste jeg noen sinne har gjort! Bare etter 1. behandling følte jeg meg lettere i kroppen, og ikke minst i hodet.
Christer Falck
Jeg får mer energi og føler meg lettere både i kropp og til sinns.
Tone Mercedes Bøckman
I en årrekke har jeg lidd av forstoppelse og andre relaterte problemer. Mitt første møte med klinikken var fantastisk. Jeg var litt nervøs og skeptisk da jeg først skulle begi meg ut på dette, men ble tatt fantastisk godt vare på av kvalifiserte og dyktige sykepleiere. Jeg har valgt å fortsette med tarmskylling i samråd med legen min da jeg opplever svært positiv effekt av behandlingene.

Tilbud nå

Normalpris kr. 1290

Få en prøvetime til redusert pris kr. 990,-

Bestill prøvetime nå

Telefon 92442734
Epost Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Åpent Mandag-Fredag kl. 8-20
Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre våre tjenester. Ved å bruke nettsiden tillater du oss å bruke informasjonskapsler.
Ok